Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

The French Culinary Institute

French Culinary Institute
Hardcover | Engels
€ 67,45
+ 134 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Single Subject) 2011
    Geprezen

Omschrijving

The French Culinary Institute's international bread-baking course, created in 1997, is taught by some of today's greatest artisanal bread bakers and regarded as one of the top programs in the world. The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking follows the outline of the FCI's complete 12-week bread-making course. Serving not only as a reference in the classroom, but also as a guide for professionals, amateur chefs, and home cooks who desire total immersion in the art of bread baking, this book instructs readers on French, Italian, German, Middle European, and gluten-free breads. Encyclopedic in scope and format, it is sure to become an essential item in every home cook's library.

Praise for Fundamental Techniques of Classic Bread Baking
"The only bread-baking book you'll ever knead."--Justin Chapple, Food & Wine


"The supremely technical bread book of the year is The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking by Judith Choate and the breadologists at the French Culinary Institute. . . . No doubt one could learn much about the art of dough from cooking their way through it. But also, holy bread porn!" --Eater.com

"There are other bread books, some very good ones. But The French Culinary Institute's The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking is in a class of its own. The instructions are clear, the photography is wonderful, and recipes for virtually every classic bread are included. The book's greatest virtue is its sensible organization, which makes it perfect for the self-teacher."
--Mark H. Furstenberg, Owner of Bread Furst


"To make a perfect loaf of bread, the baker needs just five essential ingredients: flour, water, salt, yeast--and this indispensable book!"
--Iacopo Falai, Owner of Falai, Caffe Falai, and Falai Panetteria


"The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking is an essential reference book for every bread baker, from novice to seasoned professional. The rich array of information shared by the French Culinary Institute is based on knowledge that is deeply rooted in experience and tradition. The beautiful photos of well-made bread, with dark crusts and irregular holes, will raise the standards of 'good bread' for bakers everywhere."
--Amy Scherber, Owner of Amy's Bread


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
351
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781584799344
Verschijningsdatum:
1/11/2011
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
236 mm x 262 mm
Gewicht:
1814 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 134 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.