Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Media coverage has highlighted controversies involving the European Community regulations in matters related to food law: the fat content in British ice-cream, the purity of beer in Germany, or the export of French liquor. The establishment of a single European market is set to overhaul trading standards and regulations yet further. The food and drink sector faces a major challenge in adapting to this new market, standing up to competition and exploiting new opportunities. Those involved in the business, as well as those public officials concerned with maintaining standards, are presented with a complex array of new regulations to comply with. This volume explains the role of European Community policy in this area, and what it means for those involved in business and the public sector. Key EC policy documents are summarised, and a full listing is given of all the relevant official material. This volume thus guides the reader through the new `Euro-maze'.