Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Food of Spain E-BOOK

Claudia Roden
E-book | Engels
€ 14,99
+ 14 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Immerse yourself in the vibrant dishes and enchanting flavours of Spain with Claudia Roden's inimitable guide

'A real classic by a superb food writer. This will be on my shelf for many years'
5***** Reader Review
'The best Spanish cook book you will find . . . Very well written and easy to follow' 5***** Reader Review
________

After spending five years researching and writing about the food of Spain, Claudia Roden has produced this definitive, passionate and evocative guide to the food of Spain.

With fascinating insights into the different regions, histories and cultures at the heart of this country, The Food of Spain is a loving testament to that which binds it all together - the delicious food and recipes passed down through generations.

Alongside her guide to traditional Spanish cooking techniques and staple ingredients, you'll find delicious recipes including . . .

· TAPAS: Catalan Tomato Bread, Salt Cod Fritters and Ham Croquettes
· SOUPS: Cream of Pumpkin Soup and Potato, Cabbage and Bean Soup
· SAVOURY PASTRIES: Creamy Leek Tart and Tomato, Pepper and Tuna Empanadas
· VEGETABLE DISHES & SALADS: Orange Salad and Aubergines Fritters with Honey
· RICE & PASTA: Seafood Paella and Pasta with Peas, Chicken and Pork Chops
· MEAT DISHES: Salmon in a Brandy Sauce and Marinated Leg of Lamb

From simple, rustic tapas and delicately flavoured soups, to elaborate celebratory dishes served on silver platters and cakes and desserts each with a story to tell, this is the book about Spain to learn from and to cook from.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
512
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780241961131
Verschijningsdatum:
21/09/2016
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 14 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.