Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
""The Food of London: A Sketch of the Chief Varieties, Sources of Supply, Probable Quantities, Modes of Arrival, Processes of Manufacture"" is a book written by George Dodd in 1856. The book provides a comprehensive overview of the food industry in London during the mid-19th century, including the various types of food available, where they came from, how they were transported, and how they were processed. Dodd's book is divided into several chapters, each of which focuses on a different aspect of the food industry. He begins by discussing the different types of food available in London, including meat, fish, vegetables, and fruit. He then goes on to describe the sources of these foods, such as local farms, markets, and imports from other countries.The author also provides information on the quantities of food that were likely consumed in London during this time period, as well as the various modes of transportation used to bring food into the city. He discusses the role of the Thames River in transporting goods, as well as the use of canals and railways.In addition to discussing the sources and transportation of food, Dodd also provides insight into the processes used to manufacture and prepare food in London. He describes the various methods used to preserve food, such as smoking and salting, as well as the different cooking techniques used in the city's kitchens.Overall, ""The Food of London"" provides a fascinating look into the food industry of mid-19th century London, offering readers a glimpse into the city's culinary history and the challenges faced by those involved in feeding its growing population.Suspected Adulteration, And Machinery Of Distribution, Of The Food For A Community Of Two Millions And A Half.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.