Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This vintage book contains a complete guide to alcoholic and non-alcoholic beverages, including detailed historical information, directions for making a variety of different drinks, comments on physiology and diet, and much more. "The Flowing Bowl - When and What to Drink" is highly recommended for those with an interest in cocktail making and drinking etiquette, and would make for a worthy addition to any collection. Contents include: "History", "Wine", "Beer", "Alcohol", "Coffee", "Tea", "Water", "Mineral Water", "Physiology and Diet", "Composition of Drinks and their Adulterations", "Water", "Milk", "Wine", "Beer", "Spirits", "Ethnography", "Our Ancestors", "Description of a Greek Banquet", "Description of a Roman Banquet", et cetera. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commission new introduction on cocktail and beverage making.