Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
As Canadian universities work to increase access to graduate education, many are adopting blended modes of delivery for courses and programs. Within this changing landscape of higher education, The Finest Blend answers the call for rigorous research into these methods to ensure quality learning and teaching experience and presents case studies of French and English universities across Canada that are experimenting with blended learning models in graduate programs. Drawing on various research methods, the contributors to the volume investigate the sustainability of blended learning, shifts in pedagogical practices, and the role of instructional designers. They share key practices for both graduate students and instructors and emphasize the importance of institutional and departmental support for both students and faculty transitioning to blended delivery modes. Touching on theory, design, delivery, facilitation, administration, and evaluation, this book provides a comprehensive overview of current practices and opportunities for blended learning success. With contributions by Alicia Adlington, Shaily Bhola, Denise Carew, Jane Costello, Daph Crane, Jane Hanson, Michael Fairbrother, Wendy Kraglund-Gauthier, Shehzad Ghani, Michele Jacobsen, Carol Johnson, Sawsen Lakhal, Yang (Flora) Liu, Dorothea Nelson, Pam Phillips, Marlon Simmons, Kathy Snow, Maurice Taylor, and Jay Wilson.