• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Essential Japanese Kitchen

A Practical Guide to the Ingredients and Techniques of Japanese Cooking, with Over 350 Photographs

Emi Kazuko
Hardcover | Engels
€ 12,95
+ 25 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A reference guide for those who are serious about learning the art of Japanese cooking; an exploration of the origins, traditions and philosophy that influence Japanese food preparation with guidance on the ingredients, specialist equipment and culinary techniques, including the tea ceremony.
,

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
128
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780754825609
Verschijningsdatum:
16/03/2013
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
175 mm x 228 mm
Gewicht:
512 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 25 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BOOK FRIDAY

50% korting

op een grote selectie boeken
BOOK FRIDAY
Black Friday: 50% korting op boeken
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.