• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The English Cookery Book

Historical Essays

Hardcover | Engels | Food and Society | nr. 12
€ 44,45
+ 88 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The study of early cookery books can tell the reader much more than just the history of food, or of one particular recipe. As the essays in the collection demonstrate, cookery books can be the source of fascinating information about a whole range of issues, from the use of language (Peter Meredith); the way that illustrations may be deployed for instructional purposes (Ivan Day); or how social change is reflected on the dining-tables of the nation (Eileen White and Valerie Mars). In addition, there are two excellent studies of individual books and their makers (Malcolm Thick and Laura Mason) which underline the immense value of the cookery collections housed in the Brotherton Library of the University of Leeds.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
204
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 12

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781903018361
Verschijningsdatum:
4/10/2004
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 254 mm
Gewicht:
722 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 88 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.