Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A NEW YORK TIMES NOTABLE BOOK * AN NPR SCIENCE FRIDAY BOOK CLUB SELECTION* NAMED A BEST BOOK OF THE YEAR BY THE WASHINGTON POST, THE ECONOMIST, NEW SCIENTIST, PUBLISHERS WEEKLY,and THE GUARDIAN
From the cohost of the podcast The Universe with John Green and one of the most dynamic stars in astrophysics, an “engrossing, elegant” (The New York Times) look at five ways the universe could end, and the mind-blowing lessons each scenario reveals about the most important concepts in cosmology.
We know the universe had a beginning. With the Big Bang, it expanded from a state of unimaginable density to an all-encompassing cosmic fireball to a simmering fluid of matter and energy, laying down the seeds for everything from black holes to one rocky planet orbiting a star near the edge of a spiral galaxy that happened to develop life as we know it. But what happens to the universe at the end of the story? And what does it mean for us now?
Dr. Katie Mack has been contemplating these questions since she was a young student, when her astronomy professor informed her the universe could end at any moment, in an instant. This revelation set her on the path toward theoretical astrophysics. Now, with lively wit and humor, she takes us on a mind-bending tour through five of the cosmos’s possible finales: the Big Crunch, Heat Death, the Big Rip, Vacuum Decay (the one that could happen at any moment!), and the Bounce. Guiding us through cutting-edge science and major concepts in quantum mechanics, cosmology, string theory, and much more, The End of Everything is a wildly fun, surprisingly upbeat ride to the farthest reaches of all that we know.