Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Derbyshire Cook Book: Second Helpings celebrates the best of the county's food scene and follows on from the acclaimed first edition released in 2015. Showcasing how the region's food scene has developed in the last three years, the book features more than 40 recipes and stories from some of the region's finest local restaurants, delis, gastro pubs, farm shops, cafes and local suppliers. It includes a foreword and recipe from Chris Mapp, owner and head chef at Barlow's Tickled Trout, plus chapters and recipes from Chatsworth Farm Shop (part of the Chatsworth Estate), the Michelin-starred Fischer's at Baslow, highly acclaimed restaurant/hotel Peacock at Rowsley (who also appear in the Michelin Guide), as well as cosy country pubs like The Elm Tree at Elmton and the award-winning Old Hall Inn in Chinley. There are also chapters from producers such as potted meat specialists Granny Marys, artisan cheese-makers Cow Close Farm and local ice cream aficionados Fredericks. So whether your taste is fine dining, no nonsense hearty food or something altogether more exotic, there's lots for you here.