Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. The Complete Idiot's Guide to Fermenting Foods

The Complete Idiot's Guide to Fermenting Foods

Make Your Own Delicious, Cultured Foods Safely and Easily

Wardeh Harmon
€ 30,45
+ 60 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Make your own delicious cultured foods--safely and easily!

The art of fermenting foods is an ages-old craft that is enjoying a resurgence as people are discovering not only the health benefits of live-culture foods, but the true pleasure of creating their own fermentations at home. From kombucha to kefir, and from sourdough to kimchi, research is proving that live-culture foods can help reduce high cholesterol, strengthen and support digestive and immune systems, and help fight and prevent chronic diseases. The Complete Idiot's Guide(R) to Fermenting Foods covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home.

Here's what you'll find in The Complete Idiot's Guide to Fermenting Food

- Over 100 unique and delicious recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more, and each with detailed instructions
- Helpful insight on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food
- Detailed guidance on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781615641505
Verschijningsdatum:
3/04/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
187 mm x 230 mm
Gewicht:
471 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 60 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.