Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Complete Air Fryer cookbook

Mouthwatering recipes from beginner to advanced, eat no-fuss air fried recipes in easy steps, regain confidence and lose weight fast

Linda Thompson
Hardcover | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The Air Fryer is a unique kitchen gadget designed to fry food in a special chamber using super-heated air. It uses the so-called Maillard effect - a chemical reaction that gives fried food that distinctive flavor. Simply put, thanks to the hot air, your foods get that crispy exterior and a moist interior and does not taste like the fat.


Why use an Air Fryer? I'm asked this question time and time again, so my answer is always the same: it all boils down to versatility, health, and speed. It means that you can "set it and forget it" until it is done. Unlike most cooking methods, there's no need to keep an eye on it. You can pick the ingredients, turn the machine on and walk away - no worries about overcooked or burned food. Another great benefit of using an Air Fryer is that unlike the heat in your oven or on a stovetop, the heat in the cooking chamber is constant and it allows your food to cook evenly. Plus, it is an energy-efficient and space-saving solution.


Air fryers operate by cooking food with the flow of hot air. This is what makes the foods you put into it so crunchy when they come out! This is what makes the foods you put into it so crunchy when they come out! There is this thing called the "Maillard Effect" that happens, which is a chemically prompted reaction that happens to the high temperature that makes it proficient for this fryer to cook foods in such little time while the nutrients and flavor are intact.


This book covers:


  • Basics of Breville Air Fryer Oven
  • Cooking Tips for Delicious Meals
  • Tasty Recipes per Meal Type


And much more!!!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
100
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781802190205
Verschijningsdatum:
5/04/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
303 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.