Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
There is something truly wonderful about freshly baked bread. This comprehensive cookbook is both an illustrated guide to the breads of the world and a practical bread-making manual, with over 100 recipes for delicious home-made loaves of all kinds.This book begins with a fascinating introduction to the history of bread and bakers. A section on yeasts and leavening opens the techniques section, which describes, in an easy-to-follow photographic format, the basics of bread-making from mixing dough to baking the loaf. A round-up of useful equipment, from baking pans to bannetons, completes the section. The comprehensive reference guide that follows is a fantastic visual catalogue of the breads of the world. Organised by country, each entry includes fascinating background information such as how the bread is baked, its history, its shape and flavour and the type of flour used.There are breads from almost every country in the recipe section too. Over 100 recipes and variations have been tested and adapted where necessary so that you can bake them easily at home. Illustrated step-by-step instructions take you through each stage of the preparation and there is a photograph of every finished bread, so that you can see what you are trying to achieve.Whether you'd simply like to identify an unusual bread or want to try your hand at baking a classic loaf, this volume is an essential addition to your kitchen shelf - it is not only the definitive cook's reference guide to the breads of the world, but a comprehensive technical handbook and an enticing and inspiring recipe resource.Over 100 traditional bread recipes and variations from every corner of the world, from northern Europe and the Mediterranean to India and the AmericasFeatures an fully illustrated reference guide to the different breads of the world, with fascinating information on their history as well as how each bread is baked, its shape and flavourOver 600 colour photographs, both step-by-step instructions and glorious pictures of the finished breads, show clearly what you are aiming for at every stageIncludes recipes for classic breads such as Italian ciabatta, Irish soda bread and San Franciscan sourdough as well as less well known breads such as Portuguese corn bread and Syrian onion breadA detailed step-by-step techniques section explains every stage of the bread-making process from mixing and kneading to glazing and baking, and offers advice on using automatic bread-making machinesIncludes nutritional information for every recipe