Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book contains a detailed treatise on the pig, with information on its selection, breeding, feeding, and management, with 16 plates of typical animals and numerous illustrations of model piggeries and appliances. This book offers clear, simple, and practical descriptions of the best-known varieties of the domestic pig, with information on how they should be bred, fed, and managed. Much of the information contained within this guide it timeless, and modern readers with an interest in keeping domestic pigs will find this volume of great value. The chapters of this book include: Introduction, Physiology of the Pig, Breeding and Selection, The Boar, The Sow and Her Offspring, Castration and Spaying, Ringing Pigs, The Cottager's Pig, Some Debatable Points, The White Breeds, The Berkshire Breeds, The Remaining Breeds, Piggeries and Sties, etcetera. We are proud to be republishing this book now complete with a new introduction on farming.