• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Book of Jewish Food

An Odyssey from Samarkand to New York: A Cookbook

Claudia Roden
Hardcover | Engels
€ 67,45
+ 134 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • National Jewish Book Award (Sephardic Studies) 1997
    Winnaar
  • James Beard Foundation Book Awards (General) 1997
    Short-listed
  • James Beard Foundation Book Awards (Kitchen Aid Ckbk of Yr) 1997
    Winnaar

Omschrijving

WINNER OF THE JAMES BEARD FOUNDATION COOKBOOK OF THE YEAR AWARD - A monumental cookbook that gives us the story of the Jewish people told through the story of Jewish cooking--from the bestselling author of A Book of Middle Eastern Food and Claudia Roden's Mediterranean

The Book of Jewish Food traces the development of both Ashkenazic and Sephardic Jewish communities and their cuisine over the centuries. The 800 magnificent recipes, many never before documented, represent treasures garnered by Roden through nearly 15 years of traveling around the world. Includes 50 photos & illustrations.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
688
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780394532585
Verschijningsdatum:
26/11/1996
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
194 mm x 241 mm
Gewicht:
1173 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 134 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.