Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This fascinating history explores the dynamic relationship between overseas colonisation and the bodily experience of eating. It reveals the importance of food to the colonial project in Spanish America and reconceptualises the role of European colonial expansion in shaping the emergence of ideas of race during the Age of Discovery. Rebecca Earle shows that anxieties about food were fundamental to Spanish understandings of the new environment they inhabited and their interactions with the native populations of the New World. Settlers wondered whether Europeans could eat New World food, whether Indians could eat European food and what would happen to each if they did. By taking seriously their ideas about food we gain a richer understanding of how settlers understood the physical experience of colonialism and of how they thought about one of the central features of the colonial project. The result is simultaneously a history of food, colonialism and race.