Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book aims to provide for the first time in the English language a concise but comprehensive overview of the biology and cultivation of the grapevine, accessible to all concerned with viticulture. After a description of the essential features of viticulture, including a concise history from antiquity to modern times, the authors consider the taxonomy of the grapevine and the evolutionary processes that gave rise to the diversity within the Vitaceae. Particular attention is paid to the genera Vitis and Muscadinia, which are considered a reserve of genetic variation for the improvement of grapevines. A description of the vegetative and reproductive anatomy of the grapevine precedes a full discussion of the developmental and environmental physiology of these fascinating and economically important plants. The concluding chapter considers the potential for genetic improvement of grapevines and includes coverage of the problems encountered, and the methods and strategies employed, in breeding for scions and rootstocks. Special reference to the role of plant biotechnology and tissue culture in the genetic improvement of grapevines is also made.