Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Fruit or vegetable? Poisonous or 'love apple'? A staple of South America, the tomato made its way to Europe through conquest and trade where it was considered poisonous for hundreds of years. Eventually disproved, tomatoes became known there as love apples. This fact-filled new book describes the tomato's history and how tomatoes have become a major part of our diet, whether uncooked or in sauces, pizzas, curries, and condiments. Interesting facts include - how ancient South Americans began to cultivate the wild tomato - the tomato's spread from South America all over the world - the tomato's connection to folktales about werewolves - why today's commercial farm-grown tomato is seven times less nutritious than a tomato grown 50 years ago - the harvesting, processing, and marketing of tomatoes and tomato products Teacher's guide available.