Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 1912, M. G. Kain's CULINARY HERBS: THEIR CULTIVATION, HARVESTING, CURING AND USES is at once a down to earth guide to the ""Origiganic,"" chemical free cultivation, preparation and savory use of the 36 herbs most essential to every great cook's cupboard, and an inspiring and poetic love song to the culinary charm of these tantalizing ""masters of the kitchen.""
""Origiganic"" is a new word we have coined at Better Days Books to describe time-tested ""original"" methods of growing food naturally in our backyards, gardens and farms. Only since the 1960s have petroleum-based fertilizers and pesticides have been in widespread use, so any ""how to"" treatise published prior to 1960 will quite ""naturally"" exclude their use. The old-fashioned, ""original"" method, it turns out (as is so often the case), is simply a better, healthier, safer, and even generally less expensive way to produce bounties of fabulous, poison-free food - for our families, and for the marketplace.