• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Beginner's bread baking cookbook

The guidance you need to go from absolute beginner to artisanal bread baker

Paul Edwards
Hardcover | Engels
€ 31,95
+ 63 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

From 'd'oh!' to dough―Troubleshoot bread baking issues with FAQs that address everything from burnt brioche to deflated baguettes.

this bread cookbook includes:

Knead to know―Discover the science behind the bread baking process, popular techniques, and the tools needed to bake fluffy, flavorful loaves.

Stepping scones―Level up your bread baking skills with recipes that progress from a beginner's, easy-to-master recipe into dozens of intermediate and advanced sweet and savory breads.

From 'd'oh!' to dough―Troubleshoot bread baking issues with FAQs that address everything from burnt brioche to deflated baguettes.

So don't waste any time and kick start your journey to a healthier lifestyle with the help of the 300 delicious recipes you are about to explore.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781802446296
Verschijningsdatum:
23/01/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
203 mm x 254 mm
Gewicht:
492 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 63 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.