• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

350+ Amazing Tips for Seasoned Chefs and Aspirational Cooks

Glynn Christian
Paperback | Engels | The Basic Basics Series
€ 12,95
+ 25 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

TV-chef and food journalist Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets.

This handbook collects over 300 of Glynn's 'gosh-factor' hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives. There's a better way to roast nuts, a simpler way to bone small fish, a more reliable way to wok and a ban on foil tents. Plus frozen olives to keep a straight-up martini ice-cold.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781911667100
Verschijningsdatum:
26/08/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 234 mm
Gewicht:
310 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 25 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.