Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Great barbecue and grilled meats are at the heart of summer cooking, and in this book from barbecue expert Joe Carroll, fire-cooked foods are approachable and downright delicious. With more than 30 mouthwatering recipes and six informational essays in this handy book--adapted from Carroll's Feeding the Fire--he proves that you don't need fancy equipment or long-held regional traditions to make succulent barbecue and grilled meats at home. Barbecue Rules teaches the hows and whys of live-fire cooking: how to roast a pork loin (and what cut to ask your butcher for), how to create low and slow heat, why quality meat matters, and how to make the best sides to accompany the main event (the key is to keep it simple). With recipes for classics like Beef Brisket and Pulled Pork Shoulder and more adventurous flavors like Sweet Tea-Brined Poussins and Lamb Saddle Chops with Mint-Yogurt Sauce, there are recipes for every palate and outdoor occasion.