Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Art of Cooking with Cannabis

CBD and Thc-Infused Recipes from Across America

Tracey Medeiros
Hardcover | Engels
€ 44,45
+ 88 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

125 mouthwatering recipes featuring CBD, hemp, and THC from organic farmers, award-winning chefs, artisans, and food producers across the country.

More than a cookbook, The Art of Cooking with Cannabis is a valuable resource for new inspiration and excitement surrounding cannabis, food, and responsible consumption. Tracey Medeiros introduces the reader to dozens of organic farmers, award-winning chefs, artisans, and food producers who are leading the green revolution by doing their part to demystify cannabis and its culinary use. Individual profiles contain stories from the book's contributors who come from rural and suburban communities and bustling cities across this nation. These folks have generously shared their personal struggles and successes which have led them to understand the many health and wellness benefits of the cannabis plant and its important role in society.

From chemistry to culinary, the book contains 125 mouthwatering recipes, such as:
  • Chicken Kale Meatballs with Cherry Tomato and Pesto Sauces from Chef Jordan Wagman
  • Avocado Mash with Nori and Cucumber from Chef Michael Magliano
  • CBD-Infused Vegan Gluten-Free Miso Broth from Jessica Catalano
  • THC- and CBD-Infused Smoked Cheddar with Green Chili Stone-Ground Grits from Chef Kevin Grossi
  • Sh'mac and Cheese from Carly Fisher
  • Vegan No-Bake Cashew Cheese Cake from Chef Maria Hines
Simple and beautifully presented spirit-free and spirit cocktails such as "The 700 Club" and "Rebellious" are also featured in the cookbook from contributors including Entente Chicago and Prank Bar.

Recipes are divided into three categories--CBD, Hemp, and THC--each adapted to meet the reader's cooking and tolerance levels. Insightful sidebars offer informative tips and "how-to" guidance, helping the cook to use cannabis with ease and confidence.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
424
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781510756052
Verschijningsdatum:
25/05/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
193 mm x 231 mm
Gewicht:
1202 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 88 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.