• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Art of Cookery in the Middle Ages

Terence Scully
Paperback | Engels | Studies in Anglo-Saxon History | nr. 1
€ 59,95
+ 119 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The medieval kitchen revealed; facilities, seasonal foods, strictures of the church, and the interweaving of foodstuffs with medical theory.

The master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centuries had to be both practical and knowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoireof seasonal dishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where little hard fact had previously existed.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
284
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 1

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780851154305
Verschijningsdatum:
24/08/1995
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
153 mm x 234 mm
Gewicht:
476 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 119 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.