Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Art of Carbohydrate Analysis

Gerrit J Gerwig
€ 63,45
+ 126 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

List of abbreviations

Preface

Introduction

Chapter 1 The World of Carbohydrates

Chapter 2 Basic Knowledge of Glycobiology

2.1 Monosaccharides

2.1.1 The Molecular Structure

2.1.2 D/L-forms of Monosaccharides

2.1.3 Specific Monosaccharides

2.2 Oligosaccharides

2.3 Polysaccharides

2.4 Glycoconjugates

2.4.1 Glycoproteins

2.4.1.1 N-glycans

2.4.1.2 O-glycans

2.4.1.3 Blood Group Determinants

2.4.1.4 Different Types of Glycosylation

2.4.1.5 Glycosides

2.4.2 Proteoglycans and Glycosaminoglycans

2.4.3 Glycolipids

2.4.4 Glycosylphosphatidyl-inositol Membrane Anchors

2.5 Intrinsic Complexity of Carbohydrates

2.6 Working in a Laboratory

Chapter 3 Carbohydrates involved in Diseases

Chapter 4 Detection of Carbohydrate by Colorimetric Methods

4.1 Introduction

4.2 Preparing Standard Sugar Solutions for Calibration Curves

4.3 General tests

4.3.1 Detection of Carbohydrate by a Spot Test

4.3.2 Phenol-Sulfuric Acid Assay

4.3.3 Anthrone Test

4.3.4 Molisch's Test

4.3.5 Fehling's Test

4.3.6 Benedict's Test

4.3.7 Barfoed's Test

4.4 Specific Tests

4.4.1 Seliwanoff's Test for Ketoses

4.4.2 Bial's Test for Pentoses

4.4.3 Colorimetric Analysis of (N-acetyl) Aminosugars

4.4.4 Colorimetric Analysis of Uronic Acids

4.4.5 Colorimetric Analysis of Sialic Acids

4.4.6 Iodine Test for Starch

Chapter 5. Analytical Techniques to Study Carbohydrates

5.1 Structural Parameters

5.2 Glycosidic-bond Cleavage techniques

 

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
350
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783030777937
Verschijningsdatum:
25/10/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
526 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 126 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.