Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This text comprises a handy guide to the formation and management of the kitchen garden, and the cultivation of useful vegetables and fruits. This wonderfully comprehensive and concise guide contains much in the way of information that will be of great value to the amateur, as well as constituting a great reference book for the more experienced reader. Much of the information contained herein is timeless and still very much of use today. The chapters of this book include: 'The Formation of the Kitchen Garden', 'The Amateur in the Kitchen Garden', 'Pits and Farms', 'Selecting for the Kitchen Garden', 'Peas and Beans', 'Brassicas', 'Spinach', 'Seakale and Asparagus', 'Saladings', 'The Onion and its Allies', 'Celery and Celeriac', 'The Potato', etcetera. We are proud to republish this text here complete with a new introduction on vegetable growing at home.