Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An allotment garden, usually simply referred to as an allotment, is a small piece of land typically used for the non-commercial growing of food plants. First published in 1917, "The Allotment Book" contains simple instructions and step-by-step directions for planning, setting up, and maintaining a successful allotment, with chapters on preparation, tools and equipment, the best plants to grow, and much more. Contents include: "Taking a New Allotment", "How to Handle an Old Plot", "The 10-Perch Plot", "The 20-Perch Plot", "The 30-Perch Plot", "The 40-Perch Plot", "The 80-Perch Plot", "The 120-Perch Plot", "The 160-Perch Plot", "The Year's Work at a Glance", "How to Grow Vegetables", "Using a Home-made Frame", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in a modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on kitchen gardening.