Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This volume continues the history of thatching in England from Volume 5, Thatching in England 1790-1940, by taking the story up to the 1990s. It is based on research completed in 1994 although references to some recent events have been incorporated. From 1940 to 1994 English house thatching developed into a recognised industry in a period of radical change in cereal and water reed production, rural property ownership and increasing bureaucracy. This book charts the influence of government organisations on the promotion of thatch, the supply of materials, the development of trade organisations, the training of thatchers and the application of listed building controls to thatched buildings. This volume is of great use to thatchers, historians of modern agriculture and the building industry, and to all those involved in architectural conservation, especially those with responsibility for the maintenance and protection of thatched buildings.