Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The tastes of Tex-Mex cooking are well-known and much loved – despite that,most people don’t know how simple and tasty it is to prepare the food yourself,from scratch. In the USA, this sort of properly made Mex food is rapidly gainingin popularity: several of the trendiest young restaurateurs have left theirrestaurants to start mobile food places in so-called Taco trucks. It is from the US border states, rather than directly from Mexico, that we get ourinspiration for this book. Such as from Texas – with its robust Tex-Mex foodinspired by both their southern neighbor and by cowboy culture with its beans,cheesy enchiladas and smoky BBQ. Or New Mexico – with its smoky, luxuriousand more authentic Mexican cuisine, and California – with its well-prepared Mexfood, so-called fresh Mex. Often made with fish and shellfish, and alwayswithout using any semi-manufactured products, of course. Beautiful images of settings are followed by simple recipes, entertaining Tex-Mex stories and extremely nerdy tips like where on the hamburger one reallyshould put the accessories, or why it ought to be forbidden to mix yourguacamole. This book is planned with an introductory chapter where the readercan learn the basics of Tex-Mex cooking: how to make your own tortillas, deepfry your own nacho chips, knock together the perfect guacamole, make thehottest chilli sauce, make your own BBQ smoker and so on. Then there areseparate chapters on: side dishes; tacos, enchiladas and burritos; salads andsoups; BBQ; sandwiches and hamburgers; desserts; drinks.