• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Technology and Nutritional View of Yoghurt

Jai Singh
Hardcover | Engels
€ 121,45
+ 242 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Milk is nature's most complete food, and dairy products are considered to be most nutritious foods of all. At present dairy industry has achieved tremendous progress in the country. Yoghurt is nutritionally rich in protein, calcium, vitamin D, riboflavin, vitamins B6 and B12. It has nutritional benefits beyond those of milk. The present book entitled ""Technology and Nutritional View of Yoghurt""comprises of nine chapters and equal emphasis for discussion and various aspects is being given for all chapters. Each chapters of this book is arranged sequentially and rhythmically so that one can understand the subject matter easily. The book will be useful not only for students and teachers, but also for industries ingredients suppliers, dairy scientists, researchers as well as common people having concern for the milk and dairy products.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
258
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789351307471
Verschijningsdatum:
1/01/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
576 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 242 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.