Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wheat (Triticum aestivum) is dominant staple crop of the world.It is one of the cereals more consumed in the preparation of bread, cookies, pizzas, cakes etc. Wheat flour is the most important constituent of pizza crust. Pizza ranks among the world's most widespread foods.It is also imperative that the manufactures of pizza should not depend on a single variety but must have an alternative variety time to time. Individual varieties may vary in their bread making quality, dough characteristics and milling properties. This book has been designed to evaluate the new wheat varieties evolved for various quality parameters in order to identify wheat variety which can meet the standard specifications required for the production of pizza. The main objectives of this project were to characterize Pakistani wheat varieties for their physico-chemical, rheological and technological properties, and to identify the wheat variety suitable for pizza production. This will help wheat breeders in developing new wheat cultivars and it will also help pizza industries in developing new pizza products with known wheat characteristics.