Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This antique volume constitutes an introduction to modern farm practice for small-scale agriculturalists. It includes information on the culture of crops; the feeding of cattle; the management of the dairy, poultry, and pigs; the keeping of farm work records; the ensilage system, construction of silos and other farm buildings; the improvement of neglected farms... and more. The book is based on the author's continued personal, practical observation of, and connection with, the work of such farms. This text was originally published in 1886, and is proudly republished now complete with new introductions on sheep, poultry, and cattle farming.