Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A synthesis of knowledge on the fixation of nitrogen by systems involving plants, especially legumes, and micro-organisms. Such associations utilize nitrogen from the atmosphere to make amino acids and proteins, and are of primary importance in providing a large part of the nitrogen compounds needed to sustain life. Originally published in 1976, this volume underlines, and in some respects quantifies, their importance in both natural and agricultural habitats. The text is divided into parts dealing with genetic aspects, legume inoculants, field assessment, the effect of the environment and with fixation in non-leguminous symbioses. The final chapter is devoted to more controversial areas.