Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Sweet pepper/Bell pepper (Capsicum annuum L. var. grossum Sendt.) is one of the most popular and widely grown off-season vegetables in many states of India including Himachal Pradesh. All the cultivars and hybrids being grown by the farmers are susceptible to bacterial wilt disease in varying proportion.Therefore present study was undertaken at the Research Farm of Department of Vegetable Science and Floriculture, CSKHPKV, Palampur, Himachal Pradesh, India during summer-rainy season 2007 & 2008 including some bacterial wilt resistant genotypes with the objectives to estimate the combining ability, gene action and heterosis on different yield components, quality, morphological traits and disease resistance in sweet pepper (Capsicum annuum L. Var. grossum Sendt.) following line x tester analysis.Some high yielding, bacterial wilt resistant F1 hybrids were developed which were likely to perform better in the bacterial wilt prone high rainfall areas of Himachal Pradesh.This book covers the genetic, breeding, disease resistance, morphological and yield components of bell pepper breeding programme. It is helpful for researchers, students & vegetable growers to understand the crop breedin