Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book describes the experimental techniques employed to study surfaces and interfaces. The emphasis is on the experimental method. Therefore all chapters start with an introduction of the scientific problem, the theory necessary to understand how the technique works and how to understand the results. Descriptions of real experimental setups, experimental results at different systems are given to show both the strength and the limits of the technique. In a final part the new developments and possible extensions of the techniques are presented. The included techniques provide microscopic as well as macroscopic information. They cover most of the techniques used in surface science.