Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A field experiment was conducted to study the effect of bio-fertilizers and foliar spray of urea on yield and quality of chickpea (Cicer arietinum L.) during 2007-08 at the R.A.K. College of Agriculture, Sehore, M.P., India under the microbiology discipline of AICRP on Chickpea. The experiment was laid out in a RBD with 4 replications and 7 treatments in Vertisol low in available N, medium in P and high in K with pH 7.8. Various growth and yield attributing characters to support seed and straw yield, N and P uptake by crop and also N, P, K balance in soil after harvest of crop were studied. It is concluded from the study that the treatments 20 kg N/ ha + Rhizobium + PSB + PGPR, Rhizobium + PSB + PGPR+2 % urea spray and 20 kg N/ ha + Rhizobium + PSB + PGPR + 2 % urea spray were at par on statistical basis but on the basis of economics- application of 20 kg N/ ha + Rhizobium + PSB + PGPR + 2% urea spray(at flowering & 10 days thereafter) proved favorable in enhancing the growth and yield attributing characters, seed and straw yield, N and P uptake, crude protein in seed, N balance in soil and producing the highest net return in the chickpea cultivation under rain fed conditions.