Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In plant biotechnology, the in-vitro studies are performed by culturing the plant cell, tissue and organ on an artificially prepared nutrient medium static or liquid under aseptic conditions. The effect of some plant growth regulators were studied on seedling growth and stomatal characters of Brassica campestris L. V.mungo (L.) Hepper, V.radiate (L.) Wilczek.) through in-vitro studies. Black gram (Vigna mungo), is an important short duration pulse crop grown in many parts of India, cultivating both in Kharif and Rabi season. The optimum temperature for better growth of these crops ranges between 25 to 350C, but it can tolerate up to 420C which permit to cultivate during summer and winter season. Mungbean crop (Vigna radiata (L) Wilczek) is considered as one of the new crop in Egypt, it is important legume crop characterized by a relative high content of protein. The application of novel tissue culture and genetic engineering technology could offer efficient and stable plant regeneration. Brassica are still considered as an important source of green vegetable in the developing countries and the potential for market diversification of some new crop types.