Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The best alternative to chemical control is often seen as being biological control - the introduction of natural enemies in areas where foreign pests become abundant. However, biological control alone is not always sufficient to maintain pest populations under a tolerable level; and it is necessary to learn how to make it compatible with other methods of control, and in particular with chemicals, in integrated control programs. Data on these important aspects was collected and elaborated over a period of seven to eight years and synthesized in this volume, which was originally published in 1976. The data relates to five groups of species recognized as main agricultural pests over vast areas of developing countries. It shows how complex the interrelationships between microorganisms are how much research effort has to be invested in such disciplines as systematics, physiology, ethnology and ecology for their understanding.