Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Early and adequate nutritional support is critical to achieve appropriate rates of weight gain, which are almost twice that of a term infant. The 96th Nestlé Nutrition Institute Workshop was focused on the latest scientific knowledge in the area of neonatal care in preterm and low-birth-weight infants, including human milk oligosaccharides (HMOs) and their potential impact on the health of neonates. This 3-session workshop facilitated interactions between international experts. The first session, chaired by Prof. Nick Embleton, looked at optimizing feeding, nutrition, and growth in the neonatal intensive care unit and after discharge. Prof. Ferdinand Haschke chaired the second session, which looked at the personalized nutrition of preterm infants. The third session, chaired by Lars Bode, looked at the role of HMOs and the microbiome in the health of term and very-low-birth-weight infants. The key issues provided by this 3-day workshop offer valuable insights for healthcare providers, policy makers, and researchers on the crucial role of proper nutrition for adequate growth and consequent development of preterm infants.