• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Economie & Management
  4. Management & Bedrijfskunde
  5. Strategic Questions in Food and Beverage Management

Strategic Questions in Food and Beverage Management

Roy Wood
Hardcover | Engels | Hospitality Essentials
€ 188,95
+ 377 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book provides students with a series of critical reviews of issues in food and beverage management addressing a variety of managerial dilemmas of a more complex nature such as how important is the meal experience and is food an art form? These are accompanied by discussion points, questions, and case studies to aid application, critical thinking and analysis.

Written by leading hospitality academic, this short critical yet accessible text will be value for all future hospitality managers

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
158
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138219366
Verschijningsdatum:
9/01/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
417 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 377 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.