Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The challenges faced by herbal formulations because of their lack of standardization. For evaluation of Churnas containing different herb parameters tested for raw material were organoleptic, physicochemical, physical, phytochemical etc. Parameters for finished product include pH, loss on drying, angle of repose, Carr s index, Hausner s ratio etc. HPTLC fingerprinting of Dindayal and Developed Churna were carried out as a part of evaluation. Dindayal and Developed Churna consist of C. angustifolia leaves and fruits of F. vulgare, T. ammi and T. chebula and it is used as a laxative. Results indicated that raw material of Dindayal and Developed Churna had passed through all organoleptic, physicochemical, physical, and phytochemical parameters. All three batches of Dindayal and Developed Churna were almost uniform. HPTLC fingerprinting indicated presence of peaks at Rf in respective solvent system were matched with Raw material, Dindayal and Developed Churna confirming the presence of raw material in Dindayal Churna as well as Developed churna. Laxative activity of Dindayal Churna was not in dose dependent manner While Developed Churna shown laxative activity in dose dependent manner.