Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
On the West Coast, few subjects are as controversial as salmon farming. Every week, new studies raise alarming questions about the safety of farmed fish and the risk farms pose to the environment. But federal, provincial and state governments continue to support expansion of fish farms all along the coast. People are justifiably confused. Just what is the case against this new ocean-based agri-biz, and how concerned should we be? A Stain Upon the Sea is an indispensable critique of fish farming practices used in British Columbia and abroad, featuring an all-star cast of contributors. Journalist Stephen Hume examines the industry through the eyes of the Nuxalk and Heiltsuk Nations and incorporates case studies from Ireland and Alaska. Historians Betty Keller and Rosella M. Leslie explain the development of the industry in BC, from small family operations to large chain farms owned by a handful of multinational conglomerates. Biologist Alexandra Morton analyzes the biology of sea lice in the pink salmon runs in the Broughton Archipelago. Former federal employee Otto Langer gives an in-depth account of the bureaucratic nightmare that exempted the industry from environmental review. And scientist Don Staniford analyzes the chemical stew that farmed fish are raised in and the health risk this poses to humans. A Stain Upon the Sea is a must-read for anyone concerned with the quality of the food they eat and the environmental health of the planet.