Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Spray Drying Encapsulation of Bioactive Materials

€ 236,95
+ 473 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Encapsulation of bioactives is a fast-growing approach in the food and pharmaceutical industry. Spray Drying Encapsulation of Bioactive Materials serves as a source of information to offer specialized and in-depth knowledge on the most well-known and used encapsulation technology (i.e., spray drying) and corresponding advances. It describes the efficacy of spray drying in terms of its advantages and challenges for encapsulation of bioactive ingredients.

  • Discusses the potential of this technique to pave the way toward cost-effective, industrially relevant, reproducible, and scalable processes that are critical to the development of delivery systems for bioactive incorporation into innovative functional food products and pharmaceuticals
  • Presents the latest research outcomes related to spray drying technology and the encapsulation of various bioactive materials
  • Covers advances in spray drying technology that may result in a more efficient encapsulation of bioactive ingredients
  • Includes computational fluid dynamics, advanced drying processes, as well as the morphology of the dried particles, drying kinetics analyzers, process controllers and adaptive feedback systems, inline powder analysis technologies, and cleaning-in-place equipment

Aimed at food manufacturers, pharmacists, and chemical engineers, this work is of interest to anyone engaged in encapsulation of bioactive ingredients for both nutraceutical and pharmaceutical applications.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
484
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780367366469
Verschijningsdatum:
13/09/2021
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 254 mm
Gewicht:
1037 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 473 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.