Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Spirit of the West

Cooking from Ranch House and Range

Martin Jacobs, Cox Beverly
Hardcover | Engels
€ 88,45
+ 176 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Get ready to feast on the scrumptious staples and rich delicacies of ranch-style cooking! Pot Roast with Dumplings, Quichelma Cattle Company's Rum Ribs, Potato Doughnuts are some of the enticing, simple, and hearty meals that sustained the hard-working and hard-eating cowboys, wranglers, cattle barons and early settlers of the American West. Using available ingredients and basic cookware, these classic and approachable recipes are guaranteed to satisfy the even most hearty appetite.

Peppered throughout the book are the histories behind the recipes--stories of gun-toting grandmothers and fortuitous improvisations over the cook-stove. Notes from Western historian David Dary begin each chapter, providing additional background information and context. Spirit of the West isn't just a record of the foods of the region, but is also a record of the people who created and were sustained by these foods. The native peoples of the region, the Mexican cowboys (vaqueros), and settlers from across the entire United States, all left their mark on this truly American cuisine. The eye-catching photographs capture the vibrancy of the dishes and help bring Spirit of the West to the very top of the list of regional cookbooks.

Another mouth-watering cookbook by Cox and Martin is Spirit of the Earth: Native Cooking from Latin America, full of accessible recipes of the Maya, Inca, and Aztec cultures.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
228
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781635617634
Verschijningsdatum:
26/04/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
216 mm x 279 mm
Gewicht:
1025 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 176 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.