Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Spiralizers are one of the most exciting kitchen gadgets to hit the culinary world. Taking a fraction of the time that it normally takes to cut everything by hand, spiralizing fruits and vegetables makes it easier for home cooks to incorporate nutritious fresh produce into their daily diets.
Creating pasta and rice dishes made solely from spiralized vegetables is especially appealing to people who are
following a gluten-free, low-carb, paleo, or raw food diet
attempting to maintain or lose weight
trying to entice children to eat more nourishing foods.
Whether used for garnishes, salads, or main dishes, spiralized foods add excitement and fun to everyday meals. Beverly Lynn Bennett demonstrates the versatility of various types of spiralizers and how to use them in this diverse collection of recipes for both cooked and raw dishes.