Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Soybean (Glycine max (L) Merrill is one of the oldest crops of the world. Nutritionally, soybean seed has been considered to be the best of all pulses because of its high protein contents. Today, it is the largest source of oil for human consumption as well as protein for livestock feed. This book reviews the soybean crop, its nutritive value, seed description, anatomy and growth, nodulation, complete production technology and various biotic diseases. This book also covers part of original research on biological control of charcoal rot (Macrophomina phaseolina) (Tassi.) Goid of soybean.