Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. Sous Vide Cookbook for Beginners 2021

Sous Vide Cookbook for Beginners 2021

Best Recipes Ofall Time

Deborah Ramirez
Paperback | Engels
€ 96,45
+ 192 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

**55% OFF for Bookstores!! LAST DAYS***


SOUS VIDE COOKBOOK FOR BEGINNERS 2021


Your Customers Never Stop to Use this Awesome Book!



Sous Vide for Everybody is an approachable cookbook that demystifies sous vide cooking and demonstrates how it can make your life easier, while also giving you the tools to try exciting new dishes.


Originally from the French for "under vacuum" because it often involves sealing food in plastic, sous vide allows you to cook food gently in an automatic water bath to the perfect temperature. That may sound intimidating, but the technique has trickled down from experimental fine-dining restaurant kitchens to the home kitchen precisely because it's an easy, convenient, and hands-off way to cook. Sous vide not only makes traditional cooking easier and more foolproof, it often can help to make food taste better, taking away all the guesswork and giving you back some free time. In this cookbook, you will find recipes that teach you how to cook sous vide, starting with basics like the perfect steak or soft-cooked egg. You will also find recipes that expand your knowledge and creativity in the kitchen using sous vide, from a holiday-worthy chuck roast that tastes like a prime rib at a fraction of the cost to eggs Benedict to fruit-on-the-bottom yogurt cups.


Buy it Now and let your customers get addicted to this amazing book!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
92
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781008959330
Verschijningsdatum:
16/05/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
216 mm x 279 mm
Gewicht:
235 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 192 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.