Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Populaire tv-chef van culinair topniveau Piet Huysentruyt, alias de man die zijn volk leerde koken.;;;Stap-voor-stap handboek vol praktische tips om veel voorkomende culinaire blunders te vermijden. ;;;Smakelijke en creatieve gerechten voor zowel culinaire linkerhanden als door de wol geverfde hobbykoks. De excentrieke chef-kok Piet Huysentruyt ontpopte zich met het tv-programma Sos Piet tot de chef die zijn volk leerde koken. Hij snelt iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog allerlei handige keukentips mee. Het programma is intussen een begrip geworden. Jong en oud, iedereen durft zich dezer dagen tot Sos Piet wenden wanneer het in de keuken fout dreigt te lopen. Dit boek bundelt de absolute toppers uit de televisiereeks. Piet gaat in detail in op alles wat kan fout gaan in de bereiding van typisch Vlaamse klassiekers. Hij heeft enkele van de meest voorkomende probleemgevallen op een rijtje gezet en dat levert telkens een mooi menu op. Bij de voorgerechten kiest hij voor onder andere tomatensoep met balletjes, scampi in look, kaaskroketten enzovoort. Bij de hoofdgerechten komen rodekool, witloof in de oven, steak béarnaise en vele andere aan bod. Als afsluiter gaat de aandacht naar gekende desserts zoals chocomousse, sabayon, crême brulée... Alle problemen die zich kunnen voordoen bij de bereiding, lost hij stap voor stap op.