Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Our interest in Mulhouse for carbon black and soot began some 30 years ago when J.B. Donnet developed the concept of surface chemistry of carbon and its involvement in interactions with gas, liquid and solid phases. In the late sixties, we began to study soot formation in pyrolytic systems and later on in flames. The idea of organ1z1ng a meeting on soot formation originated some four or five years ago, through discussions among Professor J.B. Howard, Dr. A. D'Alessio and ourselves. At that time the scientific community was becoming aware of the necessity to strictly control soot formation and emission. Being involved in the study of surface properties of carbon black as well as of formation of soot, we realized that the combustion community was not always fully aware of the progress made by the physical-chemists on carbon black. Reciprocally, the carbon specialists were often ignoring the research carried out on soot in flames. One objective of this workshop was to stimulate discussions between these two scientific communities. During the preparation of the meeting, and especially during the review process by the Material Science Committee of the Scientific Affairs Division of N.A.T.O. the toxicological aspect emerged as being an important component to be addressed during the workshop. To reflect these preoccupations we invited biologists, physical- chemists and engineers, all leaders in their field. The final programme is a compromise of the different aspects of the subject and was divided in five sessions.