Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Agrochemicals and agricultural practices have a tremendous impact on environmental quality, particularly their role in water quality degradation. Soil Processes and Water Quality examines principles and practices that minimize the risks of water pollution while enhancing agricultural intensification and productivity. It focuses on how agricultural practices-such as tillage methods, use of fertilizers and manures, cropping systems, and the use of agrochemicals and pest control measures-impact soil processes and affect water quality. Extensive coverage of such topics as water contamination by runoff, leaching, macropore flow, and sediments is also included. Rapid increases in the use of agrochemicals make Soil Processes and Water Quality an indispensable reference for soil scientists, water quality professionals, researchers, environmental chemists, agrochemicals professionals, government agency employees, academic instructors, agronomists, and students.